Forumul AGVPS din Romania - Înregistrare

Despre forum


Bine ai venit pe forumul nostru!


Vânător cu vechime sau învăţăcel, elogiat autor de scrieri cu caracter cinegetic şi halieutic sau cititor al lor, cercetător sau profan, reprezentant al unui ONG sau simplu iubitor de natură, sunteţi bine primiţi şi invitaţi să discutăm pe teme de interes comun. Apartenenţa la o Asociaţie afiliată AGVPS nu este nicidecum o condiţie în a putea scrie pe acest forum. Dorim însă să ne cunoaştem între noi, să discutăm virtual ca şi când ne-am afla la o conciliantă masă vânătorească. Aşa că cel ce vrea să şadă la această masă, trebuie să se prezinte. Un mesean trebuie să îl gireze ca fiind persoană reală, nu un încurcă-lume. Abia apoi avem cu toții dreptul la cuvânt, după cum ne duce lexicul pe fiecare. Până nu demult şi pentru a deveni vânător era nevoie de două recomandări din partea unor vânători cu vechime aşa că nu e o practică departe de tradiţia vânătorească. În acest fel scăpăm de "troli", acele persoane ce, sub identităţi false, ne ocupă timpul atrăgându-ne în discuţii interminabile şi irelevante. Deasemeni, acuzele nefondate, jignirile, defăimarea şi tot ce ţine de promiscuitate virtuală va avea un autor ce va putea fi tras la răspundere. Ca o excepţie ce confirmă regula, numai persoanele de notorietate publică sau care sunt cunoscute sub pseudonim, în urma unei cereri sub nume real către administator, pot primi dreptul de a utiliza nick-name.

Pe acest forum, postările aparţin persoanei ce le-a conceput dar nu pot fi sterse la cererea acesteia deoarece persoana şi-a asumat cele spuse în spaţiul public. Autorul le poate folosi oricând şi oriunde. Folosirea unei postări de către o altă persoană decât cea care a scris-o, este permisă numai cu citarea autorului şi a forumului. Noi respectăm munca intelectuală şi drepturile de autor.

Forumul are o orientare non-profit. Administratorul tehnic a cerut un contract de 1 leu/luna. Totul se face voluntar şi transparent. De aceea, reclama este interzisă. Fiecare user îşi poate construi o pagină de prezentare. Numai în această pagină este permisă reclama propriilor activităţi, într-un mod ce nu abuzează de resursele platformei.

Ca şi la vânătoare, pe forum nu există ierarhii. Suntem camarazi şi atât. Însă camarazi manieraţi şi bine crescuţi ce ştim a discuta fără a pune moderatorii în situaţii dificile ca acelea în care ar trebui să şteargă postări nelalocul lor sau, mai rău, la banarea vreunui user. Moderatorii sunt colegi de-ai noştri ce doresc a face din culise ca acest forum să fie cât mai primitor şi semnificativ.

Răbdarea este o virtute a vânătorului. Va rugăm să ţineţi cont de timpul limitat al fiecăruia şi, în cazul unor întrebări ale căror răspunsuri nu pot veni repede, să le aşteptaţi. Ele vor veni cât de curând.

Sperând că am reuşit să vă facem cunoscut spiritul în care vor avea loc discuţiile, va invităm să vă înregistraţi, nu înainte de a citi acest Regulament.

Reguli standard pe forumurile phpBB:

Accesând „Forumul AGVPS din Romania” (în continuare “noi”, “nostru”, “Forumul AGVPS din Romania”, “http://www.agvps-forum.ro”), sunteţi de acord să intraţi din punct de vedere legal sub incidenţa următorilor termeni. Dacă nu sunteţi de acord cu toţi aceşti termeni, vă rugăm să nu accesaţi şi/sau folosiţi „Forumul AGVPS din Romania”. Putem schimba aceste reguli oricând şi ne vom strădui să vă informăm, deşi ar fi prudent să verificaţi aceşti termeni în mod regulat în timp ce folosiţi „Forumul AGVPS din Romania” pentru că după modificări sunteţi de acord să intraţi sub incidenţa legală a acestor termeni din momentul modificării lor.

Forumul nostru foloseşte phpBB (în continuare “ei”, “lor”, “software phpBB”, “www.phpbb.com”, “phpBB Limited”, “phpBB Teams”), care este o soluţie pentru forum lansată sub incidenţa „Licenţei Generală Publică v.2” (abreviată „GPL”) şi poate fi descărcat de la www.phpbb.com. Software-ul phpBB facilitează doar discuţiile care au ca mijloc de comunicare internetul, phpBB Limited nu este responsabill în ceea ce site-ul acceptă sau nu din punct de vedere al conţinutului permis şi/sau a conduitei. Pentru mai multe informaţii despre phpBB, vizitaţi: https://www.phpbb.com/.

Sunteţi de acord să nu scrieţi niciun material abuziv, obscen, vulgar, calomnios, de ură, ameninţare, orientare-sexuală sau orice alt material care poate viola prevederile legale ale ţării dumneavoastră, ale ţării unde „Forumul AGVPS din Romania” este găzduit sau ale legislaţiei internaţionale. Nerespectarea acestor prevederi poate duce la blocarea imediată şi permanentă însoţită de notificarea Internet Service Provider-ului dumneavoastră dacă vom considera necesar. Adresele IP ale tuturor mesajelor sunt înregistrate pentru a ajuta la respectarea acestor condiţii. Sunteţi de acord ca „Forumul AGVPS din Romania” să aibă dreptul de a şterge, modifica, muta sau închide orice subiect în orice moment în care consideră necesar. Ca utilizator sunteţi de acord ca orice informaţie introdusă să fie stocată în baza de date. Aceste informaţii nu vor fi dezvăluite niciunei terţe părţi fără consimţământul dumneavoastră, iar „Forumul AGVPS din Romania” sau phpBB nu pot fi consideraţi responsabili pentru vreo încercare de hacking care poate duce la compromiterea datelor.