Dezinformare Instigare şi încercare publică de manipulare

AGVPS din România
Mesaje: 235
Membru din: 24 Noi 2015 10:59
Membru al: Nespecificat
Confirmat ca persoana reala de: SuportTehnic

Dezinformare Instigare şi încercare publică de manipulare

Mesajde AGVPS din România » 22 Dec 2017 11:06

COMUNICAT
Ca urmare a emisiunii părtinitoare „La vorbă cu Meşterul Manole” difuzată la postul
Bucovina TV în data de 13 decembrie 2017 ora 2045, conducerea A.G.V.P.S. emite următorul comunicat:
  • A.G.V.P.S. din România, conform Statutului acesteia, este for de reprezentare, la nivel naţional şi internaţional, al asociaţiilor afiliate. Acestea, la rândul lor, sunt reprezentate, la nivelul A.G.V.P.S., prin aleşii vânătorilor şi pescarilor din evidenţele acestora.
  • Alegerile la nivelul asociaţiilor afiliate sunt democratice, la acestea participând toţi membrii asociaţiilor la nivel de grupă, apoi prin reprezentanţi aleşi ai acestora la nivel de club şi, în cele din urmă, prin reprezentanţii cluburilor la nivelul asociaţiei. În continuare, delegaţii aleşi la nivelul asociaţiilor, participă în Congresul A.G.V.P.S., la alegerea, pe baza reprezentativităţii, a preşedintelui, vicepreşedinţilor, preşedintelui executiv, a încă 16 membri ai Consiliului A.G.V.P.S. şi ai Comisiei de cenzori.
  • Alegerile se desfăşoară în baza statutelor asociaţiilor afiliate şi, respectiv, a Statutului A.G.V.P.S. din România, toate fiind analizate şi aprobate de instanţele judecătoreşti competente, în deplină concordanţă cu prevederile legii. Statutul A.J.V.P.S. Suceava nu diferă faţă de statutele altor asociaţii şi nici o prevedere a acestuia nu a fost falsificată de directorul asociaţiei. De altfel, însăşi interlocutorii moderatorului Manole au fost aleşi anterior, în funcţii, în baza acestui statut pe care azi îl consideră nelegal.
  • Participarea conducerii A.G.V.P.S. din România, la adunările generale de alegeri ale asociaţiilor afiliate, s-a făcut şi se face numai cu scopul de a garanta corecta desfăşurare a alegerilor şi de a veghea asupra respectării Statutului şi legii, nicidecum pentru a influenţa alegerile în vreun fel. Nici nu ar putea să le influenţeze din moment ce votul, pentru funcţiile de conducere, se desfăşoară în mod secret.
  • Conducerea A.G.V.P.S. din România a colaborat şi colaborează cu Consiliile asociaţiilor, inclusiv cu Consiliul A.J.V.P.S. Suceava, dar se dezice de orice faptă de natură a aduce atingere intereselor şi prestigiului acestora şi/sau al A.G.V.P.S. din România.
De reţinut că cei doi interlocutori ai moderatorului Manole au fost excluşi din cadrul A.J.V.P.S. Suceava şi se găsesc în duşmănie deschisă cu directorul acestei asociaţii, pe care moderatorul nu l-a invitat în emisiune şi nici nu i-a dat posibilitatea de a-şi spune punctul de vedere. De aceea susţinem că emisiunea a fost părtinitoare şi de natură a dezinforma membrii A.J.V.P.S. Suceava.

M. Drăgănescu

Înapoi la “A.J.V.P.S. SUCEAVA”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori