Workshop al Platformei UE privind coexistenta intre oameni si carnivorele mari

AGVPS din România
Mesaje: 235
Membru din: 24 Noi 2015 10:59
Membru al: Nespecificat
Confirmat ca persoana reala de: SuportTehnic

Workshop al Platformei UE privind coexistenta intre oameni si carnivorele mari

Mesajde AGVPS din România » 01 Feb 2017 14:42

A.G.V.P.S. din România, prin intermediul FACE, s-a oferit să organizeze în această primăvară, cel mai probabil în zilele de 30 şi 31martie, un atelier de lucru al „Platformei UE privind coexistenţa între oameni şi carnivorele mari”, la care vor participa, pe lângă reprezentaţii ai IUCN, WWF şi ELO, specialişti din diverse ţări UE în managementul ursului şi parlamentari europeni interesaţi de reglementarea raţională a problemei coexistente formulate.
În perspectiva unor modificări posibile a fi aduse managementului de viitor al ursului brun, Platforma caută cele mai adecvate propuneri de căi şi măsuri, inclusiv de compromis, care să fie ulterior materializate în posibile reformulări ale reglementărilor europene, pentru ca nici biodiversitatea şi nici interesele producătorilor agricoli să nu aibă de suferit.

Din partea AGVPS se preocupă de organizarea reuniunii precizate d-nii vicepreşedinte dr. Atilla Kelemen şi preşedintele executiv dr. Neculai Şelaru, care speră să obţină susţinerea, sprijinul şi participarea scontată din partea reprezentanţilor ministerelor mediului, pădurilor şi agriculturii.
Toate eforturile se întreprind în interesul unor reglementări europene şi naţionale viitoare, responsabile şi de perspectivă, referitoare la protecţia şi conservarea de durată a marilor carnivore, în echilibru sănătos cu celelalte populaţii de specii cinegetice, dar şi cu interesele agricultorilor şi crescătorilor de animale, deziderat realizabil prin extragerea selectivă a exemplarelor problemă şi extragerea aleatorie a surplusurilor populaţionale

AGVPS din România
Mesaje: 235
Membru din: 24 Noi 2015 10:59
Membru al: Nespecificat
Confirmat ca persoana reala de: SuportTehnic

Re: Workshop al Platformei UE privind coexistenta intre oameni si carnivorele mari

Mesajde AGVPS din România » 17 Feb 2017 10:36

Imagine


Înapoi la “Anunturi şi comunicate AGVPS”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 3 vizitatori